Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

«Link»: Μια κοινωνία του μέλλοντος στο θέατρο Βυρσοδεψείο

Πότε: Από 20 Μαίου έως 4 Ιουνίου 2014
Κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00
Που: Θέατρο "ΒΥΡΣΟΔΕΨΕΙΟ"
Τι: "Link", με την θεατρική ομάδα "Δέκατα"
Πόσο: 12€, άνεργοι φοιτητές 5€
Χάρτης πρόσβασης:
Πληροφορίες: 2103453203
Γιατί: Η νέα θεατρική ομάδα «Δέκατα» δημιουργήθηκε πρόσφατα, με σκοπό στην αρχή της προσπάθειάς της να παρουσιάσει στο θεατρόφιλο κοινό της πρωτεύουσας, μια  διαφορετική θεατρική παράσταση, πέρα από τα καθιερωμένα.

Την θεατρική ομάδα αποτελούν νέοι σχετικά καλλιτέχνες, οι οποίοι εμφορούνται από τα ελληνικά θεατρικά ιδεώδη των αρχαίων μας προγόνων. Η μελέτη του Αρχαίου Δράματος και η αγάπη τους για την πατρίδα οδήγησαν την σκέψη τους στην επιλογή αυτού του πρωτοποριακού έργου, σαν μια δοκιμασία ερμηνευτικής απόδοσης ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο θέατρο.   
Αυτή είναι η πρώτη τους θεατρική παρουσία σε μια εξίσου νέα θεατρική σκηνή της Αθήνας και οι προετοιμασίες συντελούνται με γρήγορους ρυθμούς και με την σοβαρότητα που αρμόζει σ’ αυτό το διαφορετικό θεατρικό εγχείρημα.
Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 20 Μαΐου στο θέατρο ΒΥΡΣΟΔΕΨΕΙΟ στον Βοτανικό (Ορφέως 174).

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «LINK»
Μια πρωτότυπη μοντέρνα ιστορία με σεναριακό φόντο μια μελλοντική μεταλλαγμένη κοινωνία του ανθρώπινου είδους. Ένα Φουτουριστικό νουάρ που κινείται ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, που μας… υποψιάζει για την μορφή της ανθρωπότητας σε μελλοντικές εποχές… Εκεί όπου η βιολογία και η πληροφορική έχουν γίνει μια υπερ - επιστήμη, με φιλόδοξο στόχο την δημιουργία του τέλειου ανθρώπου. Ανθρώπινες μηχανές και μηχανικοί άνθρωποι αναζητούν στα σκοτεινά αδιέξοδα μιας ξεπερασμένης πόλης, την χαμένη τους ταυτότητα ανάμεσα σε σώματα από καλώδια κι αποσπασματικές μνήμες… Εκεί όπου τα ανύποπτα θύματα ενός πειραματισμού, παλεύουν να επιβιώσουν ανάμεσα στην εικονική ελευθερία τους και την μηχανική τους υποστήριξη. Εκεί όπου η βιασμένη ύπαρξή τους και η τραυματισμένη ζωής τους μετράει σε… χτύπους ύποπτων επιστημονικών σχεδιασμών!

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης:
Νικ - Γιώργος Κεμερλής
Ινκ ανθρωποειδές - Μαρία Μπαρούτα
Νιλ - Θεόφιλος Βανδώρος
Λιν - Αλεξία Πετροπούλου
Φύλακας, Τρελός: Χρήστος Λουκάκης
Ινκ κορίτσι - Μάνια Σπαθή

Καλλιτεχνική Διεύθυνση - Αλεξία Πετροπούλου
Σκηνοθεσία: Απόστολος Χατζής
Κείμενο Απόστολου Χατζή (Βασισμένο σε μια ιδέα της Αλεξίας Πετροπούλου)
Special Effects- Make up Artist: Αλέξανδρος Λόγγος
Φωτισμοί- Φωτογράφιση: Βασίλης Μπεβούδας
Χειριστής Κονσόλας: Παναγιώτης Λάμπης
Soundtrack: "LINK" LENA PLATONOS  NEW 2014
Μουσική: Ανδρέας Λάμπρου
Στίχοι: Γιώργος Κεμερλής, Κώστας Μπακούρης, Αλεξία Πετροπούλου
Παραγωγή: «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»  Διαφήμιση: «άελλα»
Δημόσιες Σχέσεις: Γιώργος Μυλωνάς, Αλεξία Πετροπούλου
Το ομότιτλο τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει η Λένα Πλάτωνος.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)