Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Oι Πρυτανικές Αρχές του Ε.Κ.Π.Α, αντέδρασαν στις δηλώσεις Φορτσάκη

Την εύλογη αντίδραση των Πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Θεόδωρου Φορτσάκη οι οποίες, κατά την  γνώμη μας, δεν συνάδουν με την συμπεριφορά εκπροσώπου της ακαδημαϊκής κοινότητας όπως αυτή -τουλάχιστον- εκφράζεται δημοσίως, κατά μέσο όρο, σ' έναν σύγχρονο πολιτισμό.

Ανακοίνωση Πρυτανικών Αρχών | Αθήνα, 20/03/2015
Oι Πρυτανικές Αρχές εκφράζουν τη λύπη και την απορία τους για τη δήλωση του κ. Θ. Φορτσάκη, με την οποία παρομοιάζεται το δημοκρατικό πολίτευμα στη χώρα μας με τη χούντα του παρελθόντος. Στη Μεταπολιτευτική περίοδο στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει επανειλημμένα προσκληθεί, παραστεί ή δώσει ομιλία η Πολιτειακή και Πολιτική ηγεσία της χώρας μας.
Στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία για την Πατρίδα μας απαιτείται εθνική ενότητα και εξωστρέφεια. Tο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα συμβάλει, στο μέτρο που του αναλογεί, προς αυτή την κατεύθυνση. Στην προσπάθεια αυτή αναμένει αντίστοιχη στήριξη από την πανεπιστημιακή κοινότητα και όλα τα μέλη της με αυξημένο αίσθημα ευθύνης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)