artXpress - Αρχική

«Το Πανεπιστήμιο αποτιμά το χθες και ανιχνεύει το αύριο της Θεσσαλονίκης» είναι ο τίτλος εκδήλωσης που διοργανώνουν ο Σύλλογος Αποφοίτων του ΑΠΘ και η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Published in Αρχείο

Χρειάστηκε επίμονη και επίπονη δουλειά ενός έτους για να εγγραφεί το έθιμο των Μωμόγερων στο Εθνικό Ευρετήριο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας, αλλά άξιζε τον κόπο.

Το πρόγραμμα “Μουσικά Κείμενα” είναι ένα πρόγραμμα συγγραφής Βυζαντινής Μουσικής και διατίθεται δωρεάν. Αναπτύχθηκε από τον εκαπαιδευτικό και μηχανικό πληροφορικής, Παπαδόπουλο Δημήτρη, αρχικώς για προσωπική χρήση. Επειδή, όμως, το ενδιαφέρον των φίλων της Βυζαντινής Μουσικής για το πρόγραμμα ήταν και παραμένει μεγάλο, το πρόγραμμα διαρκώς εξελίσσεται.

Published in new media

Πότε: 3 Απριλίου 2015, 22:00
Που: Χώρος των apoDec
Τι: Πρώτο ίχνος των Traces «(a)evolution»
Πόσο: 5€
Πληροφορίες: apodecdesign | PropagandaRollinCoStore
Χάρτης πρόσβασης:
Γιατί: Οι apoDec και η Propaganda Rollin co. σε συνεργασία με την Remote Influence παρουσιάζουν μια σειρά από ίχνη!

Published in Αρχείο

Ένα καλαίσθητο λεύκωμα, με τίτλο «Μνήμη μου σε λένε Χρύσανθο», το οποίο έγραψε και επιμελήθηκε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Φωτιάδης, κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη εκδήλωση για τον αξεπέραστο Πόντιο καλλιτέχνη, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 29 Μαρτίου. Το λεύκωμα αναφέρεται στη ζωή και το έργο του Χρύσανθου Θεοδωρίδη και είναι διανθισμένο με πλήθος φωτογραφιών από τη ζωή του.

Σελίδα 1 από 4