artXpress - Αρχική

"Hellas: genius loci"
Κατάλογος έκθεσης
Εκδόσεις: Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων
Σελίδες: 192
ISBN: 978-960-6757-87-7
Γλώσσα: Αγγλική
Τιμή: 12€
Περιγραφή: Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία παρουσιάζει την αγγλική έκδοση Hellas: genius loci.

Published in ξεφύλλισμα

«ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου
Eρμηνεύουν: Χ. Αλεξίου, Γ. Ανδρεάτος, Νίκος Ανδρουλάκης, Μ. Ασλανίδου, Χ. Βαρθακούρης, Λ. Βελής, Κ. Βέττα, Π. Γαϊτάνος, Κ. Γαρμπή, Γλυκερία, Φ. Δάρρα, Μ. Δημητριάδης, Γ. Ζουγανέλης, Ηρώ (Λεχουρίτη), Π. Θαλασσινός, Ν. Θεοδωρίδου, Β. Καζούλης, Θ. Καλλίρης, Ν. Καραγιάννη, Γ. Καραδήμος, Β. Καρράς, Χ. & Π. Κατσιμίχας, Α. Κετιμέ, Λ. Κηλαηδόνης, Δ. Κόκοτας, Γ. Κότσιρας, Β. Λέκκας, Κ. Μακεδόνας, Γ. Μαργαρίτης, Λ. Μαχαιρίτας, Μ. Μητσιάς, Δ. Μπάσης, Γ. Μπιθικώτσης, Ν. Μπουλέ, Φ. Νικολάου, Δ. Ολυμπίου, Β. Παπακωνσταντίνου, Πασχάλης, Μ. Πασχαλίδης, Ε. Πέτα, Ν. Πορτοκάλογλου, Ρ. Χριστήδου, Δ. Σαββόπουλος, Σαλίναμ Μ. Σουλτάτου, Δ. Σχοινάς, Δ. Τσακνής, Μπ. Τσέρτος, Δ. Υφαντής, Κ. Χατζής
Format: CD X 4
Release Date: 2014
Εκδότης:  Μικρή Πολιτεία
Περιγραφή: Τέσσερα (4) cd με μοναδικές ηχογραφήσεις της Παιδικής Χορωδίας Σπύρου Λάμπρου μαζί με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους και αγαπημένους τραγουδιστές, συνθέτες και μουσικούς της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Πότε: Από 1 έως 23 Ιουλίου 2014
Που: Πινακοθήκη Κυκλάδων | Ερμούπολη Σύρου
Τι: Aναδρομική έκθεση έργων του Χρήστου Κεχαγιόγλου
Πληροφορίες: 2103608278
Γιατί: Η Πινακοθήκη Κυκλάδων, σε συνεργασία με τη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, οργανώνει αναδρομική έκθεση του Χρήστου Κεχαγιόγλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2014.

Published in Αρχείο

Επεισόδια σημειώθηκαν στη συναυλία του Manu Chao, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Άγνωστοι που μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στον χώρο, πέταξαν πέτρες σε παρευρισκόμενους κι άναψαν πυρσούς, με αποτέλεσμα αρκετός από τον κόσμο που πήγε για να απολαύσει τον καλλιτέχνη, να αποχωρήσει. Μάλιστα, κάποιοι από τους δράστες επιτέθηκαν σε 40χρονο άντρα, μαχαιρώνοντάς τον και χτυπώντας τον στο κεφάλι. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στο πόδι από αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα σπασμένο μπουκάλι.

Published in συναυλίες

Ανακοίνωση για την στρεβλή και μη τεκμηριωμένη εικόνα η οποία διατυπώνεται στην ενέργεια των συναρμοδίων υπουργών, εξέδωσε ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών:
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 1570/Β/16/06/2014, που αφορά την κινητικότητα των υπαλλήλων των ΑΕΙ, διαφαίνεται ότι το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών έρχεται πάλι τελευταίο σύμφωνα με την «νέα» αξιολόγηση των συναρμοδίων Υπουργών. Θα πρέπει φυσικά να εξηγηθεί με ποια κριτήρια (λ.χ. δείκτες) έγινε η «διάθεση» των 600 θέσεων αφού παρατηρείται ότι διατίθενται θέσεις σε δεκαπέντε Ιδρύματα και όχι στα οκτώ που έχουν πληγεί από το μέτρο της «Διαθεσιμότητας - Κινητικότητας-Απόλυσης».

Σελίδα 1 από 2