artXpress - Αρχική

Πότε: Έως 17 Δεκεμβρίου 2013
Που: Ελληνοαμερικανική Ένωση
Τι: ΠΡΟΚΑΤ – Παράλληλες Εκδηλώσεις
Πόσο: Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες:  2103680052
Χάρτης πρόσβασης:
Γιατί: Στο πλαίσιο της ομαδικής έκθεσης εικαστικών της “Ερευνητικής ομάδας καλλιτεχνών για τον πρώτο αιώνα ready made” με τίτλο ΠΡΟΚΑΤ η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει δύο παράλληλες εκδηλώσεις που ερευνούν από διαφορετικές σκοπιές το κίνημα ready made.

Published in Αρχείο

Πότε: Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013, 15:00
Που: Κινηματογράφος Ιντεάλ
Τι: "Fire in the Blood"
Πόσο: Είσοδος δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
Πληροφορίες: 2103826720
Χάρτης πρόσβασης:
Γιατί: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 και με κεντρικό μήνυμα «Δες αυτό που βλέπουμε», οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, με τη συνεργασία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ - cinemag.gr, διοργανώνουν την προβολή ενός συγκλονιστικά επίκαιρου ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Fire in the Blood», στον κινηματογράφο Ιντεάλ στις 15:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Published in Αρχείο

«AY AMOR»
Δημήτρης Μαραμής
Ερμηνεύει η Ελληνοαμερικανίδα σοπράνο Lina Orfanos
Συμμετέχει η Μαρία Φαραντούρη
Format: CD - Online
Release Date: 2013 (Σεμπτέβριος USA, Nοέμβριος Ελλάδα)
Εκδότης: Παρουσία.
Ο έκτος προσωπικός δίσκος Ay Amor του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή με ερμηνεύτρια την Ελληνοαμερικανίδα σοπράνο Lina Orfanos και φιλική συμμετοχή της Μαρίας Φαραντούρη κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο στην Αμερική και τον Νοέμβριο στην Ελλάδα, από τις εκδόσεις Παρουσία.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 02:42

Οι «Δοκιμασίες μιας gay(sas)» στο Gasoline Bar

Πότε: Από Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013
Κάθε δεύτερη Πέμπτη στις 21:00
Που: Gasoline Bar
Τι: "Δοκιμασίες μιας gay(sas)"
Πόσο: Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες:  2103469396
Χάρτης πρόσβασης:
Γιατί: Πας για συνέντευξη εργασίας. Έχεις όλα τα προσόντα, η δουλειά είναι καλή, ο μισθός υπέρ - ικανοποιητικός, όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα… Το αφεντικό είναι gay και θέλει άλλα πράγματα…Τι θα κάνεις; Τα χρέη σε πνίγουν, η ζωή σου καταστρέφεται αλλά από την άλλη δεν θες να προδώσεις το είναι σου! Η λύση είναι οι «Δοκιμασίες μιας gay(sas)».

Published in Αρχείο

"Τα καθαρά χέρια της Χρυσής Αυγής"
Συγγραφέας: Κωστής Παπαϊωάννου
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Ημερομηνία έκδοσης: 15 Οκτ. 2013
Σελίδες: 264
ISBN: 978-960-566-417-6
Τιμή: 14,40€
Περιγραφή: "Αυτά τα χέρια μπορεί καμιά φορά να χαιρετούν έτσι, αλλά είναι καθαρά χέρια. Δεν είναι βρόμικα, δεν έχουν κλέψει".
Όταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είπε αυτά τα λόγια χαιρετώντας φασιστικά, όλοι στάθηκαν στην απροσχημάτιστη παραδοχή της φασιστικής του ταυτότητας. Λίγοι επισήμαναν πως το "ακόμα και φασίστες ή νεοναζί, αλλά πάντως καθαροί και έντιμοι" αποτελεί κεντρικό άξονα επικοινωνίας της Χρυσής Αυγής.

Σελίδα 1 από 7