artXpress - Αρχική

Πότε: Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013, 22:00
Που: “ΣΠΟΝΔΕΣ” - Καλαμάτα
Τι: “Χειρολαβές” μια μουσική παράσταση της Λίνας  Νικολακοπούλου
Πόσο: 12€
Πληροφορίες: 2721088422, 6944252619
Χάρτης πρόσβασης:
Γιατί: Με  αφορμή  την  παρουσίαση  του  ομώνυμου  άλμπουμ  στη  Καλαμάτα  την Παρασκευή  8  Νοεμβρίου, η Λίνα  Νικολακοπούλου παρουσιάζει   αμέσως  μετά στην μουσική σκηνή «Σπονδές» ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στην καινούργια δισκογραφική δημιουργία με τίτλο “ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ”, σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Δάφνης Αλεξανδρή. Ερμηνεύει η Αργυρώ Καπαρού.

Published in Αρχείο

Πότε: Κάθε Σάββατο έως 28 Δεκεμβρίου 2013, 19:00
Που: Θέατρο "Eliart"
Τι:“Περί Υποταγής” - Πόσο ελεύθεροι είμαστε όταν δεν έχουμε επιλογές;
Πόσο: 10€ - Άνεργοι & Φοιτητές 5€
Πληροφορίες: 2103477677 - 6942419151
Χάρτης πρόσβασης:
Γιατί: Το Θέατρο Eliart και η Θεατρική Ομάδα Casus Belli, κάθε Σάββατο στις 19:00 μ.μ. παρουσιάζουν για 2η συνεχή χρονιά την παράσταση “Περί Υποταγής” σε σκηνοθεσία της Μαρίνας Νατιώτη.

Published in Αρχείο

Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει με τις πρόσφατες αποφάσεις της τονίσει το φλέγον θέμα της φύλαξης των πανεπιστημιακών κτηρίων και χώρων μετά τη θέση σε διαθεσιμότητα του συνόλου του υπηρετούντος προσωπικού φύλαξης. Το θέμα αυτό επισήμανε ο Πρύτανης και σε πρόσφατες επιστολές του προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ε. Μεϊμαράκη και τους Υπουργούς κ.κ. Κ. Αρβανιτόπουλο, Κ. Μητσοτάκη και Ν. Δένδια.
Ήδη, κατά τη διάρκεια της απεργίας του Διοικητικού Προσωπικού και παρά το προσωπικό ασφαλείας που έχει διατεθεί για τη φύλαξη, έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα καταπάτησης πανεπιστημιακών χώρων και άλλων πιθανώς παράνομων δραστηριοτήτων, για τα οποία ο αρμόδιος Επόπτης έχει προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 19:09

Nεκρός στο Long Island βρέθηκε ο Lou Reed.

O Lou Reed (Lewis Allen Reed), δημιουργός των Velvet Underground κι ένας από τους μουσικούς που συνέβαλαν στη διαμόρφωση της Rock μουσικής σκηνής για πενήντα σχεδόν χρόνια, βρέθηκε νεκρός στο Long Island  σε ηλικία 71 χρονών. Επισήμως η αιτία θανάτου του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ωστόσο, σας ενημερώνουμε ότι τον περασμένο Μάιο υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος.

Μέσω live streaming δείτε κι ακούστε απ' ευθείας τα προγράμματα: ΕΡΤ, ΕΤ3, ΕΡΑ, Τρίτο Πρόγραμμα και ΕΡΑ Θεσσαλονίκης από τον player του TPP που παραθέτουμε. Περισσότεροι από 4.000.000 χρήστες τα παρακολουθούν. 

Σελίδα 1 από 4