Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

«Ο βουβός σερβιτόρος» του Χάρολντ Πίντερ στο Φάουστ

Πότε: Από 8 Νοεμβρίου 2014 έως 11 Ιανουαρίου 2015
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο 21:30 & Κυριακή στις 20:00
Που: Θέατρο "Φάουστ"
Τι: «Ο βουβός σερβιτόρος» του Χάρολντ Πίντερ
Πόσο: 12 € & 10 €
Πληροφορίες: 2103234095
Χάρτης πρόσβασης:
Γιατί: Δύο άντρες κλεισμένοι σε ένα υπόγειο περιμένουν με αγωνία την πόρτα να ανοίξει.  Όποιος περάσει αυτή την πόρτα πρέπει να πεθάνει. Ο Μπεν και ο Γκας το ξέρουν καλά. Είναι επαγγελματίες εκτελεστές και συνεργάτες από τα παλιά, με κοινές εμπειρίες και ενοχές.

Ξαφνικά, μια φωνή τους βομβαρδίζει με εντολές στις οποίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Κάποιος παίζει με τα ήδη σπασμένα νεύρα τους.
Όταν η πόρτα τελικά ανοίξει θα βρεθούν και οι δύο -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

Η μαύρη κωμωδία του Χάρολντ Πίντερ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 1960, δημιουργώντας τεράστια αίσθηση. Από τότε παίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου - Παγκουρέλη
Σκηνοθεσία: Άρης Τρουπάκης
Σκηνικά - Κοστούμια - Φώτα: Θοδωρής Χρυσικός
Μουσική: Αντώνης Μοσχούτης
Φωτογραφίες: Βασίλης Τοπουσλίδης
Παίζουν: Αλέκος Συσσοβίτης & Γιώργος Χρανιώτης


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)