Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

«Τα επαγγέλματα στον κινηματογράφο & στη φωτογραφία» κύκλος διαλέξεων του Πλάτωνα Ριβέλλη

Πότε: Τετάρτη 1, 8, 15, 22 & 29 Οκτωβρίου 2014, στις 20:00
Που: Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης
Τι: «Τα επαγγέλματα στον κινηματογράφο & στη φωτογραφία»
Πόσο: 25€ για το σύνολο των πέντε διαλέξεων & 7€ ανά διάλεξη
Πληροφορίες: 2103680052
Χάρτης πρόσβασης:
Γιατί: Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει, για ένατη συνεχή χρονιά, κύκλο διαλέξεων του Πλάτωνα Ριβέλλη για τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο με κεντρικό θέμα «Τα επαγγέλματα».

Στη διάρκεια των διαλέξεων θα αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίο ο κάθε δημιουργός χρησιμοποιεί ως πλαίσιο ή ως θέμα τα επαγγέλματα και οι ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν το έργο κάθε δημιουργού σε σχέση με τη χρήση του συγκεκριμένου θέματος.

Επίσης, θα προβληθούν κινηματογραφικά αποσπάσματα και φωτογραφίες από το έργο των σκηνοθετών (ενδεικτικά αναφέρονται): Vittorio De Sica, Federico Fellini, John Ford, Kenji Mizoguchi, Nanni Moretti, Ermanno Olmi, Francesco Rosi, Roberto Rossellini  και των φωτογράφων (ενδεικτικά αναφέρονται): Eugène Atget, Bill Brandt, Bruce Davidson, Stefan Moses, August Sander καθώς και φωτογράφων-μελών τού "Φωτογραφικού Κύκλου.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 25€ για το σύνολο των πέντε διαλέξεων ή 7€ ανά διάλεξη. Εισιτήρια για το σύνολο των διαλέξεων θα διατίθενται στα γραφεία και στο website της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για κάθε μεμονωμένη διάλεξη θα διατίθεται πριν από την έναρξη των διαλέξεων.




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)