Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

«Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου» - Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Format: CD
Release Date: Σεπτέμβριος 2014
Εκδότης:  «Αχός» | Αποκλειστική Διανομή MLK
Περιγραφή:  Άλλος ένας δίσκος, άλλη μια περιπέτεια. Ζαλισμένος από την εξαμηνιαία-και βάλε- ενασχόληση με τις ηχογραφήσεις αλλά και την μετέπειτα επεξεργασία, δεν είμαι σε θέση να κρίνω το μουσικό αποτέλεσμα.

Θα περάσουν δυο-τρία χρόνια μέχρι  να εξαγνιστούν τα αυτιά μου και να μπορέσουν να καταλάβουν  τι έγινε. Για τους στίχους, βάζω από τώρα το χέρι στη φωτιά.  Είμαι βαθειά ικανοποιημένος.  
Η  «Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου», παρά την δηλητηριώδη διάθεση, δεν έχει σκοπό να φοβίσει. Να κλονίσει, ναι. Να ξαφνιάσει. ναι.  Και-παρ’ ότι οι  επιφανειακοί  με κατατάσσουν στη μαυρίλα- να παρηγορήσει, είθε.
Τους συντελεστές αυτού του πονήματος θα τους μάθετε ξεφυλλίζοντας τις 32 σελίδες του ένθετου. Είναι παλιοί και νέοι συνεργάτες, που με βοήθησαν να δώσω υπόσταση  στην υπερδιέγερση του νου  μου, που συμβαίνει- που και  που-ακόμα.
Ο δίσκος  είναι  παραγωγή της  «Αχός», δηλαδή δικιά μου.
Σας περιμένω.

Σεπτέμβριος 2014
Θανάσης Παπακωνσταντίνου


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)