Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

«O Έφορος και οι Κόρες» της Μαρίας Τρανού στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Πότε: 1 Οκτωβρίου 2014 - 11 Ιανουαρίου 2015
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:15 & Κυριακή στις 19:00
Που: Θέατρο του Νέου Κόσμου | Κάτω Χώρος
Τι: "O Έφορος και οι Κόρες" της Μαρίας Τρανού
Πόσο: 12€, 10€ μειωμένο
Πληροφορίες: 2109212900
Χάρτης πρόσβασης:
Γιατί: Μια σουρεαλιστική πολιτική σάτιρα σε δεκαπεντασύλλαβο (!) ανοίγει την αυλαία στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Μιά  σύγχρονη κωμωδία για την κρίση και την επίδραση της στους απλούς ανθρώπους.

Ένας φοροεισπράκτορας με αποστολή να συλλέξει την παραμικρή σταγόνα ΦΠΑ που θα βρεθεί στο δρόμο του, εξοπλισμένος με όλο το κουράγιο που του δίνει το αξίωμα και οι σπουδές του, συναντά δυο αδερφές άνεργες,  με ένα αδήλωτο στην εφορία μωρό, που καταφέρνουν μετά από περιπέτειες να επιζήσουν στη φύση. Μια συνάντηση που ανατρέπει κάθε δεδομένο.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Κλέωνη Φλέσσα  
Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Κίνηση: Σεσίλ Μικρούτσικου
Σκηνικά - κοστουμια: Αρτεμις Φλεσσα
Φωτισμούς: Περικλής Μαθιέλης
Εικαστικός: Θοδωρής Κωβαίος
Φωτογραφίες: Πάνος Μιχαήλ
Ηθοποιοί: Κυριαζή Ιζαμπέλα,  Μανώλη Σοφία,  Σιλβέστρος Κώστας, Τσιγκριστάρης Βασίλης

H Κλεώνη Φλεσσα είναι Σκηνοθέτης Κινηματογράφου και Θεάτρου με διεθνείς και ελληνικές βραβεύσεις και διακρίσεις για το έργο της.
Η Μαρία Τρανού είναι Θεατρική Συγγραφέας και ποιήτρια. Έργα της έχουν παρουσιαστεί στο Λονδίνο , τη Βαρκελώνη και την Ελλάδα, ενώ το 2006 απέσπασε το 1ο Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για παιδιά.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)

Media