Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Ας κρατήσουν οι χοροί στου Φιλοπάππου

Πότε: Από 20 Αυγούστου έως 21 Σεπτεμβρίου 2014
Που: Κηποθέατρο «Δόρα Στράτου» | Λόφος Φιλοπάππου
Τι: Ελληνικοί Χοροί
Πόσο: 15€, 5€ παιδικό e-tickets
Πληροφορίες: 2109214650 (19:30 - 21:00) - 2107234567
Χάρτης πρόσβασης:
Γιατί: Το πρόγραμμα, το οποίο αλλάζει κάθε δεύτερη Τετάρτη, περιλαμβάνει παραστάσεις από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Κάθε παράσταση παρουσιάζεται με τις δικές της αυθεντικές φορεσιές, τα μουσικά όργανα, τα τραγούδια και τους χορούς της. Η απόδοση είναι όσο πιο πιστή γίνεται προς το ιστορικό πρωτότυπο.
Η διάρκεια είναι περίπου 90', χωρίς διάλειμμα. Το Συγκρότημα αποτελείται από 75 χορευτές, μουσικούς και τραγουδιστές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη έως Παρασκευή 21:30
Σάββατο και Κυριακή 20:15
Δευτέρα και Τρίτη αργεί ή φιλοξενεί παραστάσεις άλλων συγκροτημάτων

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το κηποθέατρο βρίσκεται απέναντι από την Ακρόπολη, στην πίσω πλευρά του Λόφου Φιλοπάππου. Κατασκευάστηκε ειδικά για το μουσικοχορευτικό συγκρότημα “Δόρα Στράτου”, με μόνιμο σκηνικό του Σπύρου Βασιλείου.
- Με τα πόδια: Απέναντι από την Ακρόπολη, από το τέρμα του πεζόδρομου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου προς τον Αγ. Δημήτρη Λουμπαρδιάρη, ακολουθείτε τις πινακίδες.
- Με το μετρό: Σταθμός "Ακρόπολη". Από την Πλάκα, τέρμα του πεζόδρομου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, απέναντι από την είσοδο της Ακρόπολης.
- Με λεωφορείο: τρόλλεϊ 15 μέχρι την Πλατεία Φιλοπάππου, ή γραμμή 230 Ακρόπολη-Ζωγράφου
- Με αυτοκίνητο: περιφερειακός του Φιλοπάππου, από το εστιατόριο “Διόνυσος” ή από Πετράλωνα. Υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)

Media