Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Οι διαδραστικές ολογραφικές οθόνες έρχονται κι αλλάζουν τον κόσμο του θεάματος

Βρισκόμαστε στο έτος 2014 κι ενώ δεν έχουμε αποκτήσει ιπτάμενα αυτοκίνητα ακόμα, φαίνεται πως η διαδραστική επαφή των χρηστών με τις ολογραφικές οθόνες θα είναι σύντομα κοντά μας.
Το σύστημα το οποίο ονομάζεται Leia Display System (LDS), χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό φωτός, υδρατμών και αέρα προκειμένου να δημιουργήσει ένα είδος διάφανου καμβά με εικόνες που προβάλλονται, ενώ αισθητήρες παρακολουθούν και ελέγχουν την κίνηση και την αφή των χρηστών. Αν καταλάβατε καλά, το μυστικό αυτής της διαδραστικής τεχνολογίας είναι οι υδρατμοί.
Τα βίντεο που έχουμε ενσωματώσει παρακάτω, δείχνουν κάθε είδους διαδραστική κίνηση από τους χρήστες, όπως κινήσεις για εστίαση, σμίκρυνση, περιστροφή κ.λ.π.

Επίσης, μπορείτε να δείτε κι ένα διαφημιστικό δείγμα με ένα sedan Mercedes το οποίο εμφανίζεται μέσα από μια κουρτίνα και "σπάζοντας" το πλαίσιο της οθόνης εισέρχεται στο χώρο του χρήστη.

Οι πρώτες οθόνες έρχονται στην αγορά σε διαστάσεις 95 x 65 εκατοστά και ακολουθούν εκδόσεις των 3m x 2,5 m με τις τελευταίες να έχουν δυνατότητα σύνδεσης με άλλες οθόνες για μεγαλύτερη εγκατάσταση.
Όπως αντιλαμβανόμαστε, ο κόσμος του θεάματος θα αλλάξει πολύ με τις οθόνες αυτές.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xpress/public_html/templates/jsn_time_free/html/com_k2/templates/default/item.php on line 164
Rate this item
(0 votes)

Media